top of page

Over Kent Foods

Image of Kent Foods own

De juiste producten, de juiste kwaliteit, de juiste prijs.

Kent Foods biedt een directe route tussen de fabrikant en de klant. Daarom zijn wij in staat om uw administratie-, distributie- en verkoopkosten fors te verlagen. Dankzij onze enorme ervaring in de inkoop, verkoop en levering van voedselingrediënten zijn we nu de voorkeursleverancier in vele marktsectoren. Hierdoor waren wij in staat om te groeien van een kleine organisatie tot een Europees bedrijf met de juiste middelen en deskundigheid om de verkoop en distributie van uw producten in Noordwest-Europa, Groot-Brittannië en Ierland te ondersteunen. 

Om onze snelle groei bij te kunnen houden, hebben we sinds de jaren negentig onze speciale transport-en magazijn faciliteiten steeds verbeterd. We hebben een depot in Oosterhout van waaruit we de Noordwest-Europese markt snel en goed kunnen bedienen. Ons hoofdkantoor is nog steeds gevestigd in onze thuisstad Glasgow. Daarnaast hebben we nog vijf depots in het Verenigd-Koninkrijk, zodat we ook deze markt volledig kunnen bevoorraden. 

Picture of the office in Glasgow
Picture of te Bristol depot
Picture of the Basildon deot

Hoofdkantoor - Glasgow

Basildon

Bristol

Kent Foods werd opgericht in 1992 in Glasgow, Schotland, hier is ons hoofdkantoor nog steeds actief. 

Picture of the Leeds depot

Dit is onze poort naar Europa en ook onze nieuwste faciliteit. Basildon is de thuisbasis van ons gloednieuwe, speciaal in 2015 gebouwde flagship depot. 

Seizoensspecialisten

Vanuit ons Zuid-West-depot leveren we met ons 26-tons schuifzeltrailer aan de Chilterns, South West Wales en het Zuid-Westen van Engeland. 

Picture of the Oosterhout depot

Leeds

Het noordelijkste depot

De favoriet van bakkers. 

Ons depot in Yorkshire staat bekend om zijn focus op bakkers en onafhankelijke voedselproducenten.

Rotterdam

Sleutellocatie

Ons eerste magazijn buiten het V.K. is geopend in januari 2016 en is gevestigd in Oosterhout, ongeveer 50 kilometer ten Zuid-Oosten van havenstad Rotterdam

bottom of page